syoss_header_hair_facts_weight_carry
Syoss Hair Facts

Știi care este greutatea pe care o poate susține părul tău?

În medie, există în jur de 100.000 de foliculi de păr, fiecare fir putând susține în jur de 30-70g. Astfel, părul, care nu este deterioarat, poate susține de la aprox. 3 tone până la 7 tone. Greutatea medie a unei mașini este în jur de 1.4 tone. Așadar, teoretic, părul tău poate să fie atât de puternic încât să poată susține până la două mașini, cu condiția ca acesta să nu fie deteriorat, adică predispus ruperii.

SYOSS REPAIR ajută la refacerea firelor de păr predispuse zilnic stresului și deteriorării.

Formula inovatoare crește numărul peptidelor din fibra capilară, ceea ce ajută atât la eliminarea deteriorărilor existente, cât și la prevenirea ruperii sau despicarea vârfurilor de păr. SYOSS REPAIR reface firul de păr din interior la exterior și restaurează peptidele fibrei capilare pe care părul le pierde din cauza stresului la care este supus zilnic. Amino-acizii acționează asupra structurii firului de păr și repară fibra capilară, ceea ce îi oferă vitalitate la exterior. Folosind șamponul împreună cu balsamul vei avea cu până la 90% mai puțin păr rupt. Părul îşi recapătă strălucirea naturală, devine mai moale și are un aspect sănătos.

Femeile care au un păr predispus vârfurilor despicate sau care întâmpină des probleme cu ruperea părului, folosesc SYOSS REPAIR, atât șamponul, balsamul, cât și masca, pentru a reface structura naturală a părului său. Părul are un aspect mai sănătos și conține necesarul optim pentru prevenirea deteriorării ulterioare și pentru o îngrijire de durată.

Folosește gama SYOSS REPAIR pentru un păr puternic. SYOSS REPAIR cu micro-peptide fortifică și îmbunătățește structura firului de păr de la rădăcină până la vârfuri. Pentru un păr frumos ca la salon, uimitor în fiecare zi.