syoss_header_square_hair_facts_time_spend
Syoss Hair Facts

Știi cât de mult timp îți petreci îngrijindu-ți părul?

Îngrijirea părului necesită timp. Timpul mediu pe care o femeie îl petrece spălându-și părul, uscându-l și aranjându-l este de aproximativ 1 oră și 53 de minute pe săptămână. Până împlinește vârsta de 65 de ani, o femeie petrece aproximativ 7 luni din viața sa îngrijindu-și părul.

Când vine vorba despre sustenabilitate, ai putea spune că părul tău nu are vreo legătură directă cu asta. Totuși, dacă petreci cu cel puțin 3 minute mai puțin timp sub duș sau amâni cu o zi spălarea părului, poți economisi o cantitate semnificativă de apă și ajuți, astfel, la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Economisește timp și apă cu șampoanele uscate de la Syoss. Acestea îi oferă părului tău 1 zi în plus de prospețime, fără să lase reziduuri vizibile după periere.

Noul Șampon Uscat SYOSS PURE conține o formula extraordinară.

Nu doar că nu conține silicon, șamponul uscat nu conține nici alergeni și este certificat de Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor. Acest lucru înseamnă că este potrivit persoanelor cu scalpul sensibil.Cum se utilizează?
Pune-ți un prosop peste umeri și periază-ți părul foarte bine. Agită bine produsul înainte de utilizare, cât și inaintea fiecărei pulverizări. Pulverizează pe păr în reprize scurte, pe secțiuni, de la o distanță de 20 cm. Așteaptă puțin pentru a-l lăsa să acționeze. Piaptănă-te. Pentru un rezultat mai bun, poţi folosi un prosop pentru a îndepărta reziduurile vizibile de la suprafața părului, mai ales pentru părul închis la culoare.