syoss_header_hair_facts_water_contains
Syoss Hair Facts

Știi câtă apă conține părul tău?

Poate unora dintre noi ne place căldura, dar părului, cu siguranță, nu. Un păr sănătos are un conținut de 10% apă. Fiecare uscare a părului sau coafare a acestuia contribuie la evaporarea mult mai rapidă a conținutului de apă. Temperaturile ridicate pot dăuna structurii părului, oferindu-i un aspect uscat și vârfuri despicate.

Placa de întins părul, feonul sau ondulatorul: oricine adoră să își coafeze părul, deobicei nu poți renunța la aceste aparate de styling. Temperaturile ridicate de până la 230 ° C elimină conținutul de apă al firului de păr și poate dăuna fibrei capilare. Așadar, este importantă folosirea unui produs de protecție a părului în momentul în care folosim aparatele de styling.

Nu-ți face griji: Spray-ul de protecție termică SYOSS KERATIN este scutul protector al părului tău.

Spray-ul de protecție termică SYOSS KERATIN protejează părul împotriva căldurii degajate de placă, ondulator sau uscător, până la temperaturi de 230 °C. Conținutul dublu de cheratină* crează o peliculă în jurul firului de păr ce îl protejează împotriva deteriorării. Datorită formulei ce se activează la căldură, coafurile perfecte și buclele rebele acum nu mai sunt o problemă.

 

Spray-ul de protecție termică SYOSS KERATIN îți oferă control asupra coafurii de până la 3 zile- perfect pentru coafuri de lungă durată, ca la salon. Înainte să folosești placa de îndreptat părul sau ondulatorul, pulverizează uniform spray-ul pe părul uscat. Părul trebuie sa fie întotdeauna uscat înainte de utilizarea plăcii de îndreptat părul sau a ondulatorului. Dacă folosești mai întâi uscătorul de păr, aplică spray-ul pe părul umed. Spray-ul SYOSS KERATIN oferă strălucire și fixare puternică.

 

* comparativ cu gama SYOSS KERATIN