syoss_header_hair_facts_hair_strong
Syoss Hair Facts

Ştii ce îţi face părul puternic?

Structurile proteice ale firelor de păr sunt legate între ele prin legături disulfidice şi de hidrogen. Legăturile disulfidice sunt dintre cele mai puternice legături formate în mod natural ce îi redau părului elasticitatea şi forţa.

Îngrijirea greşită a părului, tratamentele chimice şi supunerea acestuia la aparate de styling, de uscare sau îndreptare a părului, pot deteriora părul. Rezultatele sunt vizibile: părul deteriorat și uscat este predispus ruperii și vârfurilor despicate.

Gama SYOSS SALONPLEX protejează părului împotriva agenților chimici şi mecanici.

Sistemul de reparare revoluţionar de la Syoss contribuie la reducerea ruperii firelor de păr şi îi redă părului aspectul său natural. Tehnologia profesională SALONPLEX repară legăturile deteriorate din fibra capilară şi reface structura interioară a părului. În plus, tehnologia SALONPLEX sigilează ingredientele în stratul de profunzime a părului pentru rezultate de lungă durată.

 

Folosit după curăţarea uşoară cu şamporul SYOSS SALONPLEX, balsamul lasă părul de trei ori mai uşor de pieptănat. Serumul are o acţiune instantă de reparare în profunzime, părul devenind moale şi strălucitor. Gama inspirată de la salon este completată cu tratamentul intensiv de reparare, ce revitalizează părul deteriorat din cauza styling-ului sau colorării.